Privacyverklaring

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing verklaard. Het doel van de AVG is om personen te beschermen en duidelijke richtlijnen te scheppen voor organisaties die persoonlijke gegevens verwerken. De AVG waarborgt dat persoonlijke gegevens zorgvuldig worden verwerkt, niet worden misbruikt en niet langer bewaard worden dan nodig is.
Ook de Kerstherberg Breda dient aan deze verordening te voldoen. Ondanks dat we met vrijwilligers werken en wij minimaal persoonsgegevens verwerken, komt het wel voor dat wij om persoonsgegevens vragen. Deze persoonsgegevens hebben wij nodig om de kerstpakketten samen te stellen en om de kerstpakketten aan de juiste aanvrager te verstrekken.
De persoonsgegevens van onze vrijwilligers hebben wij nodig om in contact te kunnen komen en organisatorische informatie te verstrekken of uit te wisselen.

Wij kunnen vragen om naam, telefoonnummer, email adres en eventuele gezinsspecifieke details. Met deze gegevens kunnen wij de kerstpakketten zo zorgvuldig mogelijk samenstellen. Als de pakketten door de aanvrager zijn opgehaald worden deze gegevens vernietigd; de gegevens worden niet bewaard. Indien uw gegevens door een aanvrager van een pakket zijn verstrekt zonder uw medeweten, is de Kerstherberg niet aansprakelijk. Wij verzoeken de aanvrager om altijd toestemming te vragen aan de persoon of het gezin waarvoor het pakket wordt aangevraagd.

De Kerstherberg Breda is geen rechtspersoonlijkheid bezittende institutie, zoals een vereniging of stichting.

Indien u vragen heeft over ons privacybeleid of indien u bezwaar heeft dat uw gegevens zijn verstrekt, kunt u dit bezwaar sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij danken u voor het vertrouwen.
Het bestuur van de Kerstherberg Breda