LAATSTE NIEUWTJES 

 (20 oktober 2019)

 

 

Opslagruimte
Wij zoeken voor de maanden november en december een droge, geventileerde opslagruimte van minimaal 20 m/m voor de opslag van o.a. kleding en speelgoed voor de weggeefwinkel en lege dozen voor de kerstpakketten. Een kleine vergoeding behoort tot de mogelijkheden, al heeft gratis onze voorkeur. 

 

Oproep voor een chauffeur logistiek
Voor de logistieke klusjes hebben we o.m. een chauffeur nodig, die op 24 en 27 december beschikbaar is om een bestelauto te besturen en de organisatie te regelen rond logistieke werkzaamheden. Voor een bestelbus wordt gezorgd, tenzij je natuurlijk zelf een busje hebt om e.e.a. te vervoeren.

Ben jij in de gelegenheid? Meld je dan aan met het contactformulier vrijwilligers, het algemeen contactformulier of een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

en chauffeurs
die op dinsdag 24 december in de gelegenheid zijn om tussen 16.00 en 19.00 uur spulletjes op te halen bij diverse winkels in Breda. Dit gebeurt dan met eigen vervoer. Voor meer informatie zie de rubriek Vrijwilligers.

 

 Logistiek special
Wie komt ons helpen met de handen uit de mouwen te steken? Afdeling logistiek van de Kerstherberg zorgt voor alle spullen op de juiste locatie, zoals de dozen met kerstballen van zolder halen, voedsel en andere spulletjes ophalen bij winkels, tafels en stoelen halen bij onze sponsoren. Je kan het zo gek niet bedenken: logistiek regelt het op 24 en 27 december. Meld je aan en gebruik hiervoor het formulier op deze site.

 

 Aanmelden als vrijwilliger voor de Kerstherberg
Wil je als vrijwilliger een keertje meedraaien in de Kerstherberg, dan ben je van harte welkom (zie de rubriek "Vrijwilligers"). Maak gebruik van het contactformulier vrijwilligers en kijk voor welke activiteit je je wilt aanmelden en op welke dag en tijdstip.