PRIKBORD

 

 

Update 5 januari 2020


Kerstherberg Breda 2019 is weer voorbij. We kunnen terugkijken op een hele geslaagde kerstherberg, als we afgaan op alle leuke en hartverwarmende berichten, tijdens de kerstdagen en op o.a. Facebook en via de webmail.

Allemaal mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die er weer voor klaar stonden. Ook door de sponsoren en andere gulle gevers van de Kerstherberg, die belangeloos zorgden voor het lekkere eten, speelgoed en kleding voor het weggeefwinkeltje. De financiële giften die het ons mogelijk maakten om net dat ietsjes extra's te kunnen doen.

Bestuur en vrijwilligers hebben het weer heel fijn gevonden om voor alle bezoekers van de kerstherberg iets te kunnen betekenen en misschien tot de 40e kerstherberg.

 

Afsluiting Kerstherberg 2019 

Met een gezellige High Tea is op 5 januari de kerstherberg van 2019 afgesloten. Een aantal bestuursleden en vrijwilligers keek zondagmiddag bij Tientjes nog een keertje terug op de drie dagen non-stop kerstherberg. Met de doorloop van zo'n 300 bezoekers, kon tevreden worden vastgesteld dat het een zeer geslaagde Kerstherberg was. Gezien de vele positieve reacties zijn ook de kerstpakketten (ca. 225) dit jaar weer goed aangekomen. Zie voor het hele bericht onze Facebookpagina.

 

KERSTHERBERG BREDA Hier kun je gewoon jezelf zijn

De kerstherberg in het Rondeel was deze kerst voor de 39ste keer open. Volop mensen schoven er aan
voor een feestelijk diner, cadeautjes en gezelligheid.
Lees het artikel in BNdeStem. Zie de link: https://krant.bndestem.nl/titles/bndestem/7128/publications/10330/pages/40
Klik voor de video: https://www.bndestem.nl/breda/kerstherberg-geeft-heel-breda-een-zalig-kerstfeest-en-een-volle-buik~a731a892/?referrer=https://www.google.com/


De kerstherberg in Breda, al 39 jaar een plek om toch samen met anderen te vieren

 "Kerst hoef je niet alleen te vieren", zegt Johnny. Vier jaar geleden had hij geen dak boven zijn hoofd, laat staan een eigen kerstboom. Dus kwam hij naar de kerstherberg aan de Kloosterlaan in Breda om met lotgenoten en anderen die gezelschap zochten toch samen Kerstmis te vieren. "Nu kom ik hier om mensen te helpen en vroeger kwam ik omdat ik gewoon alleen was."
Begin van een mooie rapportage van Omroep Brabant over de Kerstherberg Breda met een treffende video.
Zie de link: https://www.omroepbrabant.nl/media/3128116/De-Kerstherberg-in-Breda-al-39-jaar-een-plek


Zorg voor elkaar Breda besteedde in hun nieuwsbrief aandacht aan de Kerstherberg Breda
Klik op het logo voor het interview met Selma.

 

Mensen die misschien niet je familie zijn, maar toch even wel

(Kerstgedachte van Johnny Feskens, Bredaasche Straatraad)

 

Bekijk de video van Omroep Brabant Kerst 2018
met het interview van Jan en Johnny,

trouwe bezoekers van de Kerstherberg Breda